Kái-X divatszabóság - Bocskai és hagyományőrző ruházat

  Női – férfi Bocskai ruha, magyaros ruha, hagyományőrző ruha

  Bocskai ruhát, magyaros ruhát, hagyományőrző ruhát szeretne vásárolni? A Pomázon található divatszabóságunkban a kínálatban megtalálható a férfi és női Bocskai ruhák (öltönyök, ingek, kosztümök, menyasszonyi ruhák) mellett a magyaros ruhák (menték, kaftánok, csikós ruha, paraszt ing, hímzett ruha) és a hagyományőrző ruhák (szkíta ruhák, menyecske ruhák, lovas szoknyák, íjász ruhák is) is.


   

  Bocskai öltöny

  Bocskai öltöny

  Azon férfiak számára, akik kedvelik a régi magyar stílusú ruházatot, a Bocskai öltöny egy igazán jó választás. Divatszabóságunkban a tervezés során folyamatosan törekszünk arra, hogy a klasszikus Bocskai stílusú ruhákba belecsempésszük a mai kor trendjeit. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban: 

  tovább a webshophoz

  Magyaros férfi ruhák

  Magyaros férfi ruhák

  Divatszabóságunk számos magyaros viseletet készít férfiak számára. A termékkínálatunkban a csikós ruhák mellett megtalálhatók a paraszt ingekhímzett magyaros ingek széles választéka. A tervezés során mindig nagy hangsúlyt helyezünk a minőség mellett az egyedi formatervezésre. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban:

  tovább a webshophoz

  Bocskai menyasszonyi ruha

  Bocskai menyasszonyi ruha

  Divatszabóságunk kiemelt figyelmet szentel a menyasszonyi ruhák, ezen belül is a Bocskai menyasszonyi ruha elkészítésére.  A tervezés során mindig nagy hangsúlyt helyezünk a minőség mellett az egyedi formatervezésre. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban: 

  tovább a webshophoz

  Magyaros női ruhák

  Magyaros női ruhák

  Divatszabóságunk számos magyaros viseletet készít hölgyek számára. A termékkínálatunkban a menyecske ruhák mellett megtalálhatók a hímzett magyaros női ingek, alkalmi ruhák és lovasszoknyák széles választéka. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban: 

  tovább a webshophoz

  Bocskai ing, Petőfi galléros ing

  Azon férfiak számára, akik kedvelik a régi magyar stílusú ruházatot, a Bocskai ing egy igazán jó választás. Divatszabóságunkban a Petőfi galléros Bocskai inget rendelik legtöbbször, egyedi zsinórozással. Kérésre más jellegű Bocskai  inget is el tudunk készíteni. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban: 

  tovább a webshophoz

  Hagyományőrző férfi ruhák

  Hagyományőrző férfi ruhák

  Divatszabóságunk számos hagyományőrző viseletet készít férfiak számára. A termékkínálatunkban a szkíta viselet mellett megtalálhatók az íjász ruhákmenték, kaftánok széles választéka. A tervezés során mindig nagy hangsúlyt helyezünk a minőség mellett az egyedi formatervezésre. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban:

  tovább a webshophoz

  Bocskai kosztüm, blézer, szoknya

  Bocskai kosztüm, blézer, szoknya

  Divatszabóságunk kiemelt figyelmet szentel a női Bocskai blézerek, kosztümök, ingek, és szoknyák elkészítésére.  A tervezés során mindig nagy hangsúlyt helyezünk a minőség mellett az egyedi formatervezésre. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban:

  tovább a webshophoz

  Hagyományőrző női ruhák

  Hagyományőrző női ruhák

  Divatszabóságunk számos hagyományőrző viseletet készít hölgyek számára. A termékkínálatunkban a szkíta viselet mellett megtalálhatók az íjász ruhák, hímzett női hagyományőrző ruhák és kiegészítők széles választéka. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését nézze meg a kínálatot webshopunkban:

  tovább a webshophoz

   

   

  Egyedi varrási szolgáltatások

  • ruhakészítés molett hölgyeknek  
  • ruhakészítés magas nőknek és férfiaknak
  • ruhakészítés alacsony nőknek és férfiaknak
  • egyedi ruhakészítés
  • méretre igazítás
  © Kai-X Bt. All Rights Reserved.