Kái-X divatszabóság - férfi ruházat

  Férfi ruházat: nadrágok, ingek, öltönyök, pulóverek, öltönyök minden alkalomra 

  Férfi ruhát szeretne vásárolni? A Pomázon található divatszabóságunk kínálatban megtalálható a férfi nadrágok (alkalmi férfi nadrág, szövetnadrág, farmernadrág)  mellett az ingek (rövid – hossz ujjú ingek, öltöny ingek), pólók, pulóverek, kabátok és egyéb kiegészítők (zokni, nyakkendő, csokornyakkendő, nadrágszíj, hozentroger).  Igény szerint a ruhákat ráigazítjuk viselőjére. Nálunk az extra méretű férfiak mellett az alacsony és magas urak is találnak maguknak megfelelő ruházatot.


   

  Férfi nadrág

  Férfi nadrág  

  férfi divat egyik meghatározó eleme a férfi nadrág. Stílusban és anyagban van közöttük jelentős eltérés. A farmernadrág a laza viseletet testesíti meg, egy alkalmi férfinadrág pedig a kifinomult eleganciát. Mindegyik elengedhetetlen a férfiak ruhatárában. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi pulóver

  Férfi pulóver

  Tavasszal, ősszel, télen mindig elkél a vékony és vastagabb kabát alá a melegebb pulóverDivatszabóságunkban kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a legújabb férfidivatnak megfelelő pulóvereket 
  készítsünk színben, formavilágban egyaránt.  Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi zakó

  Férfi zakó

  Elegáns, de mégis laza viselet a férfi zakóInggel, farmernadrággal, pólóval együtt is tökéletesen harmonizál. Legyen szó egy baráti összejövetelrőlrandevúról vagy üzleti megbeszélésről, a zakó,  viselőjét elegánssá varázsolja. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi kabát

  Férfi kabát

  hűvösebb évszakokban mindig jó érzés tölti el az embert, ha a kabátja felmelegíti egy hideg napon.  Divatszabóságunk termékkínálatában a vékony férfi kabátok mellett a vastag férfi kabátok is elérhetők. Az elegancia nem lehet évszak kérdése.  Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi ing

  Férfi ing

  férfiak által viselt stílusos ingek mindig az eleganciát képviselik. Legyen szó a mindennapokban használt rövid vagy hosszú ujjú ingekről, illetve a jeles események (esküvők, fogadások, bálok, családi rendezvények) során viselt alkalmi férfi ingekről. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi öltöny

  Férfi öltöny

  féri ruházat egyik figyelmet felkeltő darabja, az öltönyJeles események alkalmával (estélyek, fogadások, bálok, konferenciák) legtöbbször ennek a ruhadarabnak a viselése az előírt. A fazonok változásának köszönhetően, napjainkra már nem egyhangú az öltöny. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi póló

  Férfi póló

  Tavasztól, szeptember végéig egy igazán laza viselet a férfiak számára a póló. Páratlan színvilágával és motívumaival egyedivé varázsolja annak viselőjét. Önmagában, vagy egy farmernadrág és zakó kíséretében bármilyen lazább rendezvényen megállja a helyét. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Férfi kiegészítők

  Férfi kiegészítők

  A női ruházat mellett a férfi ruházat is számos kiegészítőt (nadrágszíj, nyakkendő, csokornyakkendő ,hozentroger) tartalmaz. Divatszabóságunk kínálatának összeállításánál törekedtünk arra, hogy egy férfi mindent megtaláljon nálunk, amire szüksége lehet. Nézze meg galériánkat és, ha ruháink elnyerték tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot.

   

   

  Egyedi varrási szolgáltatások

  • ruhakészítés extrém méretű férfiaknak  
  • ruhakészítés magas férfiaknak
  • ruhakészítés alacsony férfiaknak
  • egyedi ruhakészítés
  • méretre igazítás
  © Kai-X Bt. All Rights Reserved.